🎓 Tram barceloní de l'emprenedoria agroalimentari sostenible

La primera promoció del màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship ha començat aquesta setmana l'últim terç del camí d'especialització que van iniciar fa un any.

Fecha: divendres, 28 de de setembre de 2018 a las 11:45h

Tram barceloní de l'emprenedoria agroalimentari sostenible

La primera promoció del màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship ha començat aquesta setmana l'últim terç del camí d'especialització que van iniciar fa un any. Després d'haver passat per Torí i Londres, aquest tercer i últim semestre es desenvolupa a Barcelona, a la seu de la nostra universitat.

El caràcter tripartit i internacional és un dels al·licients del màster en Food & Beverage. D'una banda, tres universitats dipositen el seu bagatge en un sol programa: la nostra universitat, la SAA-School of Management de la Università degli Studi de Torino i la South Bank University (Londres). Per un altre, el fet que les classes se celebrin presencialment en tres ciutats diferents permet als estudiants introduir-se en els circuits productius i comercials de tres mercats agroalimentaris diferents i molt desenvolupats.

El MFBSE para esment a un sector, com l'agroalimentari, que és un tradicional pilar de l'activitat econòmica i que, actualment, és especialment propici a la innovació. El màster indaga en aquest aspecte i proporciona el marc conceptual i tècnic necessari per implantar models d'emprenedoria agroalimentària definides per la seva sostenibilitat, tant econòmica com mediambiental.

Emprenedors, desenvolupadors de negoci i professionals amb una visió innovadora estan convocats a participar en aquest màster. De moment, la primera promoció del mateix acaba d'iniciar la fase barcelonina del mateix.

 

Tram barceloní de l'emprenedoria agroalimentari sostenible