馃帗 BCN TC busca alternatives al desaprofitament de pl脿stic

Una de les problem脿tiques que Espanya troba en mat猫ria de sostenibilitat est脿 en el fet de ser un dels pa茂sos que m茅s malgasta i danya el planeta amb el pl脿stic.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 24 de abril de 2019 a las 09:00h
  • Finaliza: dijous, 25 de abril de 2019 a las 20:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

BCN Thinking Challenge: idees de reciclatge i inclusi贸

Una de les problem脿tiques que presenta la nostra societat 茅s el de la reutilitzaci贸 de la quantitat de materials que es generen. La gesti贸 dels residus 茅s un factor clau per a la sostenibilitat i la preservaci贸 de les condicions d'habitabilitat en el planeta.

Per aix貌 el Club d'Emprenedors de la Universitat ha decidit centrar la VII edici贸 del Barcelona Thinking Challenge en aquest assumpte. Aquesta marat贸 d'emprenedoria se celebrar脿 sota el t铆tol "A la cerca d'un model de reciclatge mediambiental i inclusi贸 laboral". El repte 茅s proporcionar solucions a aquest problema real a trav茅s de l'impuls emprenedor.

El BCN Thinking Challenge ha estat, des dels seus inicis, una refer猫ncia dins de l'emprenedoria jove a Barcelona. Aquesta marat贸 d'emprenedoria t茅 com a principals senyals d'identitat l'aposta pel talent jove i el comprom铆s amb les preocupacions socials, ja que el repte que s'ha plantejat en cadascuna de les edicions est脿 relacionat amb alguna problem脿tica social: el balafiament alimentari, els aturats de llarga durada, la integraci贸 de la discapacitat, el frac脿s escolar, la conciliaci贸 intergeneracional en l'empresa i la desigualtat social a la ciutat de Barcelona.

Aquesta marat贸 d'emprenedoria social se celebrar脿, amb el suport de Santander Universitats i CEU Empr猫n. La inscripci贸 al BCN Thinking Challenge ha de fer-se a trav茅s d'un mail a clubemprenedors@uao.es en el qual s'indiqui nom i cognoms, universitat de la qual es procedeix i dades de contacte. El mateix mitj脿 ha d'emprar-se per a confirmar assist猫ncia a la gala.

 

BCN Thinking Challenge: idees de reciclatge i inclusi贸