🎓 Benvinguda als nous estudiants internacionals

Per donar-los la rebuda que es mereixen, la International Office organitza el Welcome Session.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 27 de gener de 2021 a las 09:30h
  • Finaliza: dimecres, 27 de gener de 2021 a las 12:30h
Lugar:


  • Virtual
Contacto

Benvinguda als nous estudiants internacionals

La vocació internacional de la Universitat i la seva obertura a estudiants de totes les parts del món no ha quedat suspesa per la pandèmia global. El programa d'intercanvi continua en funcionament, per sobre de les dificultats que comporta la situació. Per això, l'arribada d'un nou semestre també significa la incorporació a la nostra comunitat universitària de nous alumnes arribats des de l'estranger. Vint-i-vuit, en aquest cas.

Per donar-los la rebuda que es mereixen, la International Office organitza la Welcome Session. És una jornada per donar a aquests universitaris internacionals informació valuosa sobre el funcionament de la universitat i consells perquè puguin aprofitar al màxim la seva estada a Barcelona.

Així, després d'unes primeres paraules del vicerector de Relacions Internacionals, Alessandro Mini, i del cap de la Internacional Office, Swen Seebach, hi intervindran els responsables d'alguns serveis clau per a l'estudiant universitari: Llengües, Pràctiques i Ocupació, Esports i Informàtica.

També hi ha prevista una sessió amb un agent de la Guàrdia Urbana sobre indicacions útils per a la vida diària a la ciutat de Barcelona.

L'experiència d'estudiar a l'estranger té un important vessant de creixement personal. La relació amb els companys que estan passant pel mateix resulta molt enriquidora. Per ajudar a fer el primer pas en la presa de contacte, s'ha organitzat una activitat d'ice breaking.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

Benvinguda als nous estudiants internacionals