🎓 Benvinguda a una promoció que será històrica

La Universitat ha donat la benvinguda als nous estudiants de grau que s'incorporen en aquest curs 2023-24.

Fecha: dijous, 07 de de setembre de 2023 a las 17:30h

Benvinguda a una promoció que será històrica

La Universitat ha donat la benvinguda als nous estudiants de grau que s'incorporen en aquest curs 2023-24. Ha estat un acte a què la Universitat ha volgut donar un to lúdic. A més de la primera presa de contacte amb la universitat, hi ha hagut una actuació musical i, fins i tot, una interpretació teatral. A més, han pogut conèixer els responsables dels diferents serveis universitaris i les activitats culturals i esportives al seu abast. 

Aquests nous estudiants conformen un grup especial, ja que estan cridats a ser la promoció número cinquanta de la Universitat, que enguany fa mig segle d'existència com a institució universitària radicada a Barcelona.

En 1973, l'Abat Oliba CEU va començar a impartir docència universitària. En les tres primeres dècades, ho va fer com a centre adscrit. Va ser en 2003, fa vint anys, quan va ser reconeguda com a universitat privada. És a dir, que aquest curs celebra una doble efemèride: 50 anys d'existència i 20 de funcionament com a universitat privada independent.

L'inici del nou curs i les celebracions arriben en un moment de creixement. En els últims tres anys, la Universitat ha experimentat un augment acumulat del 68% en el nombre d'estudiants de grau de nou ingrés. Aquest any és significatiu l’increment d’alumnat internacional, que ha crescut 

Entre les actuacions que han donat la nota lúdica a la jornada, hi ha hagut un concert del grup 'Ceda el Paso', la interpretació de diferents temes pop per part del cor universitari i una actuació del grup de teatre de la universitat, en què s'ha simulat una visita al futur dels reis Martí l'Humà i Margarida de Prades. Això últim era una referència directa a les restes arqueològics recentment trobats al Campus de Bellesguard. Amb motiu de les obres de reordenació del jardí de la universitat, s'han trobat restes de dependències del que va ser la residència del rei Martí l'Humà en els seus dos últims anys de vida.
 

Benvinguda a una promoció que será històrica