🎓 Bones persones per exercir el lideratge d'avui

L'Aula Magna ha acollit la X edició de la Trobada Anual d'Alumni, que aquest any s'ha celebrat sota el lema ‘Lideratge 2020: el repte de ser transversal’

Fecha: divendres, 08 de juny de 2018 a las 14:45h

Bones persones per exercir el lideratge d'avui

L'Aula Magna ha acollit la X edició de la Trobada Anual d'Alumni, que aquest any s'ha celebrat sota el lema ‘Lideratge 2020: el repte de ser transversal’. L'acte estava concebut per enriquir el fet del retrobament entre antics companys amb una sessió sobre un tema d'actualitat professional.

D'introduir el tema s'ha encarregat el conferenciant i formador de l'entusiasme Victor Küppers, que ha al·ludit als tres punts que considera fonamentals per al líder del nostre temps: bondat, alegria i interacció pacient i afectuosa. “És molt rendible ser bona persona”, ha apuntat.

Després de les paraules de Küppers s'ha obert un col·loqui en el qual han intervingut el campió del món de Natació, David Meca, la directora acadèmica i de recerca de l'Institut de Governament Empresarial, Rosa Sanchidrián, la directora general de eBay a Espanya i Itàlia, Susana Voces, i el director de l'àrea de màster de la UAO CEU i facilitador acreditat pel Center for Creative Leadership, Iván Roa. La conversa ha estat conduïda pel director del màster universitari en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la UAO CEU, Juan Francisco Jiménez.

El responsable del Servei d'Alumni de la nostra universitat, Javier Plaza, ha presentat l'acte. En ell també han intervingut la directora de CEU Alumni, Sofia Fernández, i la rectora, Eva Perea.
Consulta més informació en la nota de premsa.

Trobada d'Alumni