馃帗 Finalistes de Bugamap: decisions reals en el sector de les assegurances

L'equip format per Mateo Campins, Blanca Garc铆a, Alberto Moscard贸, Santiago Deus i Albert Peralba ha participat en la final interuniversit脿ria de Bugamap.

Fecha: divendres, 21 de febrer de 2020 a las 16:45h

Finalistes de Bugamap: decisions reals en el sector de les assegurances

L'equip format per Mateo Campins, Blanca Garc铆a, Alberto Moscard贸, Santiago Deus i Albert Peralba ha participat en la final interuniversit脿ria de Bugamap. La fase final d'aquesta competici贸 es va desenvolupar a Reus, a la seu que la Universitat Rovira i Virgili t茅 en aquesta localitat.

Al Bugamap, els nostres cinc estudiants, pertanyents al grau en Direcci贸 d'Empreses, van haver de fer front al business game plantejat per l'asseguradora Mapfre. Es tracta d'un joc de simulaci贸 empresarial en qu猫 els estudiants han d'analitzar, a partir dels criteris de gesti贸 apresos a la carrera, una disjuntiva pr貌pia del negoci de les assegurances.

Bugamap 茅s una f贸rmula per acostar al m贸n universitari la realitat del m贸n de les asseguradores i estimular l'aprenentatge mitjan莽ant la presa de decisions en casu铆stiques pr貌pies del sector.

El fet de participar en la fase final d'aquesta competici贸 parla de la capacitat dels nostres estudiants d'aplicar els conceptes treballats a classe a problem脿tiques de sectors empresarials espec铆fics. A m茅s, Bugamap 茅s una forma efectiva i diferent de familiaritzar-se amb la gesti贸 de negoci assegurador.

El lliurament de premis de la fase final ha comptat amb la participaci贸 del deg脿 de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV, Antonio Terce帽o, el representant de la Fundaci贸 Mapfre a Tarragona, Javier Raga, i el cap de Relacions Institucionals i Desenvolupament de Xarxes Comercials a Mapfre Espa帽a, Sergio S谩nchez.

 

Finalistes de Bugamap: decisions reals en el sector de les assegurances