Fecha: dijous, 30 de novembre de 2017 a las 20:15h

Campanya de Nadal: ajudar està al teu abast

El dilluns, 1 de desembre, es donarà el tret de sortida de la Campanya de Nadal de 2017. El Servei de Voluntariat ha tendit xarxes perquè tota la comunitat universitària tingui al seu abast la possibilitat d'intensificar l'acció solidària en aquestes dates. La proposta inclou des l'àmbit local a l'internacional, perquè es pot ser útil al proïsme en gairebé tots els llocs del món.

La ciutat en què vivim encara té pendents causes que valen molt la pena. És el cas de la qual persegueix l'Associació "No som invisibles", que exhibirà les seves postals nadalenques, pintades amb la boca per persones amb paràlisi cerebral.

Un petit gest pot significar molt per a persones com els ancians de la Fundació ASTE, alguns dels quals hauran de passar el Nadal en solitud. La campanya a la qual se sumeixi la nostra universitat es titula "Converteix-te en l'amic desconegut d'un ancià". Cada estudiant escriu dues cartes a una persona gran i el dia 23 s'hi trobarà per donar-li un regal.

Entre els dies 11 i 15 de desembre es podran adquirir en les instal·lacions de la nostra universitat els adorns nadalencs que portarà l'Associació Alpi, entitat la fi de la qual és la promoció personal i la integració de persones amb discapacitat intel·lectual. Una gran oportunitat per adquirir els millors detalls de l'arbre de Nadal.

En aquesta mateixa setmana, els dies 14 i 15, s'instal·larà el ja tradicional Mercat ambulant de Nadal, en què tindran paradeta entitats com AIS (Ajuda a la Infància Sense recursos) Crom SUMA (Fundació per integrar als nens amb Síndrome de Down) Trenks and Book: Associació per a ajuda en el Nepal), Fundació ARED (Dones en risc d'exclusió social) i el Projecte Benín (impulsat dins dels graus d'Educació per dotar de materials adequats a l'Escola Mater Salvatoris de Kalalé).

Àfrica solidària

La campanya d'aquest any també estén la seva mirada al continent africà. Dins del lema "Àfrica solidària", s'inclouen dues iniciatives. Una d'elles és la recollida de material esportiu per enviar a les escoles i camps d'esport construïts per la Fundació Foundawtion a Senegal. L'altra és la Campanya "1 euro, un litre de llet", que es destinarà als nens de l'orfenat La Pouponnière de les Germanes Franciscanes Missioneres de María a Senegal.

Nadal