🎓 Celebració de la Conversió de Sant Pau

Amb motiu de la festivitat de la Conversió de Sant Pau, patró de la nostra universitat, està prevista la realització d'un acte institucional, que serà seguit d'una celebració eucarística. L'acte inclourà el lliurament de diversos premis i reconeixements: el premi de Fotografia promogut per la Comissió d'Igualtat, el reconeixement als premiats en els Ángel Herrera i el reconeixement al personal que compleix vint-i-cinc anys de dedicació a la Universitat.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 28 de gener de 2022 a las 13:00h
  • Finaliza: divendres, 28 de gener de 2022 a las 15:30h
Lugar:


  • Aula Magna/Aula Sacra
Contacto

Celebració de la Conversió de Sant Pau

Amb motiu de la festivitat de la Conversió de Sant Pau, patró de la nostra universitat, està previst que es faci un acte institucional, que anirà seguit d'una celebració eucarística.
L'acte inclourà el lliurament de diversos premis i reconeixements: el Premi de Fotografia, promogut per la Comissió d'Igualtat; el reconeixement als premiats en els Ángel Herrera, i el reconeixement al personal que compleix vint-i-cinc anys de dedicació a la Universitat.

Per accentuar la vocació social de la celebració, s'ha previst un col·loqui amb la presidenta delegada de Mans Unides a Barcelona, Mireia Angerri. A continuació, prendrà la paraula el secretari de l'Associació Catòlica de Propagandistes a Barcelona, Jesús Ruiz.

L'acte institucional conclourà amb la intervenció del rector, Rafael Rodríguez-Ponga. I a continuació se celebrarà una eucaristia (13:40).

Les celebracions poden seguir-se de manera presencial o virtual. Per assistir-hi físicament, cal confirmar-ho a través d'aquest enllaç. També es pot accedir a la retransmissió virtual
 

Celebració de la Conversió de Sant Pau