馃帗 S'est茅n el comprom铆s de les beques CEU Merit

La Universitat ha convocat una nova edici贸 de les beques agrupades sota la denominaci贸 CEU Merit Program.

Fecha: dilluns, 18 de mar莽 de 2019 a las 18:30h

S'est茅n el comprom铆s de les beques CEU Merit

La Universitat ha convocat una nova edici贸 de les beques agrupades sota la denominaci贸 CEU Merit Program. Es tracta d'unes ajudes que premien el rendiment acad猫mic dels estudiants. La filosofia de les mateixes 茅s evitar que els joves que han demostrat talent i esfor莽 es quedin sense estudiar un grau per motius econ貌mics.

Des de la creaci贸 de CEU Merit Program, la Universitat ha anat refor莽ant el seu comprom铆s amb aquesta l铆nia d'ajudes. Aquest any succeeix el mateix. Dins de CEU Merit s'oferiran 60 beques, a les quals cal afegir les 25 internacionals conegudes amb el nom de "Financial Aids". En total, s'ofereixen 85 beques, 19 m茅s que l'any passat.

Les beques CEU Merit recompensen el bon rendiment acad猫mic dels estudiants de batxillerat o cursos formatius amb una dotaci贸 econ貌mica aplicada al cost d'un dels graus que imparteix la nostra universitat. Hi ha dos tipus de beques: unes que cobreixen entre el 50 i el 60% i unes altres, per als alumnes de millor curr铆culum, que es d贸na pel 100%.

La idea, a m茅s, 茅s establir un comprom铆s durador amb el becat. Si aquest mant茅 el bon comportament acad猫mic, l'ajuda es renovar脿 autom脿ticament curs rere curs. L'esperit de comprom铆s amb l'alumne tamb茅 inspira la decisi贸 de donar a con猫ixer l'11 de juny qui seran els beneficiaris de les beques. Es tracta que aquests puguin fer els ex脿mens d'ingr茅s en la universitat amb la tranquil路litat que compten amb aquesta possibilitat.

El Programa CEU Merit Programa 茅s una l铆nia que comparteixen les tres universitats del grup CEU. A m茅s de la nostra universitat, concedeixen aquestes beques la Universitat CEU San Pablo i la CEU Cardenal Herrera.

 

S'est茅n el comprom铆s de les beques CEU Merit