🎓 S'estén el compromís de les beques CEU Merit

La Universitat ha convocat una nova edició de les beques agrupades sota la denominació CEU Merit Program.

Fecha: dilluns, 18 de de març de 2019 a las 18:30h

S'estén el compromís de les beques CEU Merit

La Universitat ha convocat una nova edició de les beques agrupades sota la denominació CEU Merit Program. Es tracta d'unes ajudes que premien el rendiment acadèmic dels estudiants. La filosofia de les mateixes és evitar que els joves que han demostrat talent i esforç es quedin sense estudiar un grau per motius econòmics.

Des de la creació de CEU Merit Program, la Universitat ha anat reforçant el seu compromís amb aquesta línia d'ajudes. Aquest any succeeix el mateix. Dins de CEU Merit s'oferiran 60 beques, a les quals cal afegir les 25 internacionals conegudes amb el nom de "Financial Aids". En total, s'ofereixen 85 beques, 19 més que l'any passat.

Les beques CEU Merit recompensen el bon rendiment acadèmic dels estudiants de batxillerat o cursos formatius amb una dotació econòmica aplicada al cost d'un dels graus que imparteix la nostra universitat. Hi ha dos tipus de beques: unes que cobreixen entre el 50 i el 60% i unes altres, per als alumnes de millor currículum, que es dóna pel 100%.

La idea, a més, és establir un compromís durador amb el becat. Si aquest manté el bon comportament acadèmic, l'ajuda es renovarà automàticament curs rere curs. L'esperit de compromís amb l'alumne també inspira la decisió de donar a conèixer l'11 de juny qui seran els beneficiaris de les beques. Es tracta que aquests puguin fer els exàmens d'ingrés en la universitat amb la tranquil·litat que compten amb aquesta possibilitat.

El Programa CEU Merit Programa és una línia que comparteixen les tres universitats del grup CEU. A més de la nostra universitat, concedeixen aquestes beques la Universitat CEU San Pablo i la CEU Cardenal Herrera.

 

S'estén el compromís de les beques CEU Merit