🎓 Formació i transformació en CEU Digital Tech

En aquesta línia d'explorar totes les possibilitats que la tecnologia ofereix en el camp de la formació, les Universitats CEU enriqueixen la seva oferta educativa a través de CEU Digital TECH. :

Fecha: dimecres, 18 de novembre de 2020 a las 18:45h

Formació i transformació en CEU Digital Tech

 L'autèntica transformació digital de les Universitats CEU (CEU San Pablo a Madrid, CEU Cardenal Herrera a València i Elx, i Abat Oliba CEU a Barcelona) està sent un impuls en el posicionament d'aquesta institució educativa com un dels referents educatius a escala internacional.

Les aliances estratègiques amb grans companyies tecnològiques com Microsoft, Amazon, SAS, LG, Blackboard, Logitech, etc., reflecteixen la seva aposta per entrar amb força en la nova societat digital juntament amb els principals actors d'aquesta transformació en l'àmbit mundial; de manera que es confirma la seva responsabilitat de contribuir a la formació de les persones que consolidaran la societat digital sostenible del demà.

En els últims mesos, les Universitats CEU han garantit tecnològicament la docència de qualitat, tant digital durant els mesos del confinament, com en el format de doble presencialitat en aquestes setmanes de restriccions de mobilitat. Una nova manera d'educar que està tenint gran acceptació entre professors i alumnes, ja que permet mantenir la qualitat i exigència en la docència en un ambient de seguretat.

En aquesta línia d'explorar totes les possibilitats que la tecnologia ofereix en el camp de la formació, les Universitats CEU enriqueixen la seva oferta educativa a través de CEU Digital Tech. Es tracta d'una aposta disruptiva del grup CEU per a la formació en les tecnologies que està protagonitzant la transformació digital de les empreses i de la societat. Aquest enfocament digital arrenca amb tres programes sustentats en aliances estratègiques amb les companyies líders internacionals:

Els tres són programes modulars que ofereixen la possibilitat d'un avançament progressiu, així com la capacitat de selecció, per part dels estudiants, de les àrees que siguin del seu interès (mòduls, tracks o programa complet). A més, permeten accedir a les certificacions (internacionalment reconegudes) que atorguen aquestes companyies.

Amb aquests programes, les tres universitats CEU fan un gran salt qualitatiu cap a un model d'aprenentatge que combina l'ensenyament virtual amb el desenvolupament de projectes col·laboratius en forma de reptes amb empreses, aplicant una orientació en línia amb els valors CEU, que dona lloc al concepte de "CEU tech for good".
 

Formació i transformació en CEU Digital Tech