Fecha: divendres, 06 de abril de 2018 a las 13:00h

Els cinc sentits en el sector gastronòmic i enològic

El coneixement del mitjà, de les tendències professionals i models de negocis de referència és quelcom bàsic en tota formació especialitzada, i més si se centra en un sector tan dinàmic com el gastronòmic i enològic. Per aquesta raó, el postgrau en Comunicació Gastronòmica i Enològica propicia el contacte amb professionals que han sabut marcar perfil propi tant pel producte com per la capacitat per comunicar-ho.

Al món enològic, els estudiants d'aquest postgrau van tenir l'oportunitat de visitar les Caves Recaredo a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), on van poder visitar i conèixer el recinte i el treball que duen a terme de la mà dels integrants de la tercera generació que regenta aquestes caves, Antoni i Josep Mata. Ells dos, juntament amb Carles i Jordi Mata, lideren una de les caves més il·lustres del Penedés.

Si es tracta de prendre el pols als nous corrents en l'àmbit gastronòmic, la Fira Alimentària 2018 és una cita ineludible. Es tracta d'un punt de trobada entre innovació, negoci, emprenedoria i avantguarda. Una oportunitat única per descobrir les tendències del sector i viure experiències gastronòmiques úniques. Els alumnes del postgrau gaudiran d'una visita en què, de forma guiada, veuran els secrets d'aquest esdeveniment.

Gastronomia i enologia