馃帗 Els cinc sentits en el sector gastron貌mic i enol貌gic

Per aquesta ra贸, el postgrau en Comunicaci贸 Gastron貌mica i Enol貌gica propicia el contacte amb professionals

Fecha: divendres, 06 de abril de 2018 a las 13:00h

Els cinc sentits en el sector gastron貌mic i enol貌gic

El coneixement del mitj脿, de les tend猫ncies professionals i models de negocis de refer猫ncia 茅s quelcom b脿sic en tota formaci贸 especialitzada, i m茅s si se centra en un sector tan din脿mic com el gastron貌mic i enol貌gic. Per aquesta ra贸, el postgrau en Comunicaci贸 Gastron貌mica i Enol貌gica propicia el contacte amb professionals que han sabut marcar perfil propi tant pel producte com per la capacitat per comunicar-ho.

Al m贸n enol貌gic, els estudiants d'aquest postgrau van tenir l'oportunitat de visitar les Caves Recaredo a Sant Sadurn铆 d'Anoia (Barcelona), on van poder visitar i con猫ixer el recinte i el treball que duen a terme de la m脿 dels integrants de la tercera generaci贸 que regenta aquestes caves, Antoni i Josep Mata. Ells dos, juntament amb Carles i Jordi Mata, lideren una de les caves m茅s il路lustres del Pened茅s.

Si es tracta de prendre el pols als nous corrents en l'脿mbit gastron貌mic, la Fira Aliment脿ria 2018 茅s una cita ineludible. Es tracta d'un punt de trobada entre innovaci贸, negoci, emprenedoria i avantguarda. Una oportunitat 煤nica per descobrir les tend猫ncies del sector i viure experi猫ncies gastron貌miques 煤niques. Els alumnes del postgrau gaudiran d'una visita en qu猫, de forma guiada, veuran els secrets d'aquest esdeveniment.

Gastronomia i enologia