馃帗 Coneixent pa茂sos a trav茅s del seu sabor

El claustre de la nostra universitat albergar脿 el pr貌xim 22 d'octubre una mostra de sabors, costums i sons arribats de diferents racons del planeta

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 22 de octubre de 2019 a las 13:30h
  • Finaliza: dijous, 22 de octubre de 2020 a las 15:30h
Lugar:


  • Claustre de la Universitat
Contacto

Coneixent pa茂sos a trav茅s del seu sabor

El claustre de la nostra universitat acollir脿 el proper 22 d'octubre una mostra de sabors, costums i sons arribats de diferents racons del planeta.

Ser脿 en el marc del V International Day, i es pret茅n que els estudiants d'intercanvi i els que en cursos anteriors hagin gaudit d'una estada internacional hi presentin productes culturals, gastron貌mics o musicals dels seus pa茂sos de refer猫ncia.

Cada nacionalitat disposar脿 d'un espai propi al pati de la Universitat en qu猫 tothom que vulgui passar-hi podr脿 viure una mena de viatge per una gran quantitat de pa茂sos a trav茅s de la seva gastronomia i la m煤sica.

A m茅s de ser una jornada amb bon ambient, no hi faltar脿 la competici贸. I 茅s que hi haur脿 una votaci贸 per saber quin ha estat l'estand m茅s complet, que s'emportar脿 un premi.

Tothom que vulgui participar-hi ha d鈥檈nviar un correu a internacional@uao.es perqu猫 el Servei de Relacions Internacionals pugui posar en contacte alumnes d'un mateix pa铆s.
 

Coneixent pa茂sos a trav茅s del seu sabor