Fecha: dimarts, 06 de març de 2018 a las 18:00h

Un dia per sentir-se ciutadà del món

Un trosset d'Alemanya, Polònia, Gran Bretanya, Itàlia, França, Hongria, Hondures i Noruega s'ha pogut degustar avui en el claustre de la Universitat. Ha estat en en l'International Day, una activitat impulsada per la International Office de la nostra universitat en què els estudiants internacionals estaven convidats a exposar i donar a provar productes típics de la seva terra.

Els alumnes, professors i personal que s'ha acostat a aquesta fira internacional han pogut gaudir de sabors, olors i costums de diferents parts del món. I tot això amenitzat amb cançons que els mateixos estudiants d'intercanvi han seleccionat com a representatives dels seus respectius països.

La Universitat porta la internacionalització en els seus gens, però amb la globalització s'ha fet real la possibilitat que els campus universitaris siguin un espai d'intercanvi cultural efectiu. La International Office, amb l'organització de l'International Day, persegueix fer visible per un dia aquesta diversitat. Aquest any, a més, es comptava amb un incentiu competitiu, ja que es lliurarà un premi a l'estand més votat.

International Day