馃帗 Coaching executiu i de grups en organitzacions

Una disciplina que es caracteritza pel seu car脿cter integrador de diversos pl脿nols. Aquest enfocament global 茅s el que es treballar脿 en el Workshop Coaching Executiu i de Grups en Organitzacions

Fecha:


  • Comienza: dijous, 18 de octubre de 2018 a las 18:30h
  • Finaliza: dijous, 18 de octubre de 2018 a las 20:30h
Lugar:


  • Col路legi Oficial de Psicologia
Contacto

Coaching executiu i de grups en organitzacions

En la societat postindustrial, la gesti贸 del talent i la canalitzaci贸 de les emocions i expectatives de les persones s'ha convertit en el factor decisiu per a l'猫xit de les empreses i organitzacions. Avui no resulta impossible que una organitzaci贸 pugui aconseguir els seus objectius de forma sostenible sense haver generat un clima d'implicaci贸 de totes les persones que formen part de l'equip.

Aquesta realitat explica la import脿ncia cabdal que ha adquirit el coaching dins dels entorns professionals. Una disciplina que es caracteritza pel seu car脿cter integrador de diversos pl脿nols. Aquest enfocament global 茅s el que es treballar脿 en el Workshop Coaching Executiu i de Grups en Organitzacions, que comptar脿 amb professionals i experts de diferents disciplines.

El workshop s鈥檕rganitza en el marc del Postgrau en Psicologia Coaching en l鈥橢sport amb la col路laboraci贸 del Col路legi Oficial de Psicologia de Catalunya.