Fecha:


  • Comienza: dijous, 18 de gener de 2018 a las 19:00h
  • Finaliza: dijous, 18 de gener de 2018 a las 20:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Coaching executiu i lideratge organitzatiu

El bon funcionament de l'organització i la consecució dels objectius marcats depèn, cada vegada més, que els equips treballin en un context que els ajudi a potenciar totes les seves capacitats. El factor diferencial de les empreses i organitzacions de tota classe està en íntima connexió amb la forma en què aquestes potencien el talent de les persones que les conformen. Per aquest motiu, el coaching ha esdevingut en els últims anys un dels factors que més sumen al valor afegit de les companyies.

Importat de l'àmbit esportiu, el coaching ha introduït al món de l'empresa un nou enfocament que ajuda a distingir prioritats, descobrir motivacions i incentivar l'autoconsciencia i la responsabilitat. Avui és un pilar estratègic per a les empreses que entenen que la innovació i l'emprenedoria només poden créixer en un ecosistema en el qual es treballa el talent de forma integral.

Per l'actualitat, interès i connexió del tema amb les dinàmiques del món professional, el Servei de Alumni dedicarà a aquest tema la pròxima trobada sectorial de Psicologia. Sota el lema "Coaching executiu i lideratge organitzatiu. Sentit, utilitat i beneficis per als professionals", la sessió serà conduïda pel psicòleg i coacher esportiu, Francisco-Solano Romero.