🎓 Col·loqui sobre a la gran pregunta: Existeix Déu?

El desenvolupament de les ciències empíriques a partir del segle XVIII va poder crear la impressió que la humanitat ja no necessitava a Déu per a donar llum als grans misteris de la vida. No obstant això, lluny de donar-se per superada, la qüestió de Déu ens continua interpel·lant, intensificada, precisament, per l'evidència científica.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 23 de de febrer de 2024 a las 13:00h
  • Finaliza: divendres, 23 de de febrer de 2024 a las 14:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Col·loqui sobre a la gran pregunta: Existeix Déu?

La pregunta sobre Déu i la transcendència ha acompanyat a l'ésser humà des de l'origen dels temps. El desenvolupament de les ciències empíriques a partir del segle XVIII va poder crear la impressió que la humanitat ja no necessitava a Déu per a donar llum als grans misteris de la vida. No obstant això, lluny de donar-se per superada, la qüestió de Déu ens continua interpel·lant, intensificada, precisament, per l'evidència científica.

En un entorn universitari, és pràcticament obligat obrir el diàleg sobre una qüestió tan central. Amb aquest motiu, s'ha organitzat el col·loqui 'Existeix Déu?', que s'articularà entorn d'una conversa amb José Carlos González-Hurtado, autor del llibre 'Noves evidències científiques de l'existència de Déu'.

L'acte està organitzat en col·laboració amb EWTN Espanya i EUSS School of Engineering.

La inscripció es pot fer mitjançant aquest enllaç

Col·loqui sobre a la gran pregunta: Existeix Déu?