Fecha:


  • Comienza: dimarts, 18 de setembre de 2018 a las 18:30h
  • Finaliza: dimarts, 18 de setembre de 2018 a las 18:30h
Lugar:


  • Casa del Llibre (Ramba de Catalunya, 37)
Contacto

Edició catalana dels contes per la inclusió

Fa uns mesos, amb l'impuls de la Càtedra UNESCO en “Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural” de la nostra universitat, i gràcies al treball i la creativitat d'estudiants dels graus d'Educació Infantil i Primària, va veure la llum el llibre Cuenta Conmigo (Ed. Códice).

L'obra consistia en la recopilació dels contes infantils escrits per diverses promocions d'alumnes (2012-2018) sobre una temàtica comuna: la inclusió dels nens amb algun trastorn o dificultat en l'aprenentatge. Es tractava d'idear històries que ajudin a nens d'entre 3 i 6 anys a comprendre i entendre aquest tipus de dificultats, de manera que quan es trobin amb un company en aquesta situació adoptin cap a ell una actitud integradora. Tot això s'emmarcava dins de l'assignatura ‘Didàctica de les dificultats d'aprenentatge i trastorns del desenvolupament’, impartida per Marisa Vázquez.

Després d'haver presentat en el mes d'abril l'edició en castellà, se n’ha imprès una en català. L'acte de presentació d'aquesta versió (Compta amb mi) tindrà lloc el dimarts, 18 de setembre, a la Casa del Llibre, a les 19.30 hores. En l'acte intervindran la mateixa Marisa Vázquez, i la directora de la Càtedra UNESCO, Carmen Parra.