馃帗 Edici贸 catalana dels contes per la inclusi贸

Despr茅s d'haver presentat en el mes d'abril l'edici贸 en castell脿, se n鈥檋a impr猫s una en catal脿. L'acte de presentaci贸 d'aquesta versi贸 (Compta amb mi) tindr脿 lloc el dimarts, 18 de setembre

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 18 de setembre de 2018 a las 18:30h
  • Finaliza: dimarts, 18 de setembre de 2018 a las 18:30h
Lugar:


  • Casa del Llibre (Ramba de Catalunya, 37)
Contacto

Edici贸 catalana dels contes per la inclusi贸

Fa uns mesos, amb l'impuls de la C脿tedra UNESCO en 鈥淧au, Solidaritat i Di脿leg Intercultural鈥 de la nostra universitat, i gr脿cies al treball i la creativitat d'estudiants dels graus d'Educaci贸 Infantil i Prim脿ria, va veure la llum el llibre Cuenta Conmigo (Ed. C贸dice).

L'obra consistia en la recopilaci贸 dels contes infantils escrits per diverses promocions d'alumnes (2012-2018) sobre una tem脿tica comuna: la inclusi贸 dels nens amb algun trastorn o dificultat en l'aprenentatge. Es tractava d'idear hist貌ries que ajudin a nens d'entre 3 i 6 anys a comprendre i entendre aquest tipus de dificultats, de manera que quan es trobin amb un company en aquesta situaci贸 adoptin cap a ell una actitud integradora. Tot aix貌 s'emmarcava dins de l'assignatura 鈥楧id脿ctica de les dificultats d'aprenentatge i trastorns del desenvolupament鈥, impartida per Marisa V谩zquez.

Despr茅s d'haver presentat en el mes d'abril l'edici贸 en castell脿, se n鈥檋a impr猫s una en catal脿. L'acte de presentaci贸 d'aquesta versi贸 (Compta amb mi) tindr脿 lloc el dimarts, 18 de setembre, a la Casa del Llibre, a les 19.30 hores. En l'acte intervindran la mateixa Marisa V谩zquez, i la directora de la C脿tedra UNESCO, Carmen Parra.