🎓 Congrés Internacional de Compliance Officers

Els dies 17 i 18 d'abril està prevista la celebració del Congrés Internacional de Complicace Officers de la World Compliance Association. Comptarà amb la participació de les principals organitzacions nacionals i internacionals del sector i tindrà lloc en una doble seu: Barcelona (Auditori Mediapro) i Madrid.

Fecha: dimarts, 19 de de març de 2024 a las 15:30h

Congrés Internacional de Compliance Officers

Els dies 17 i 18 d'abril està prevista la celebració del Congrés Internacional de Complicace Officers de la World Compliance Association. Comptarà amb la participació de les principals organitzacions nacionals i internacionals del sector i tindrà lloc en una doble seu: Barcelona (Auditori Mediapro) i Madrid. La nostra universitat consta com a entitat col·laboradora a través del Diploma d'Especialització en Corporate Compliance 3.0, dirigit per l'Ariadna Torrijos.

Dirigit pel Comitè tècnic i d'estudi de Compliance Officers Internacional (CCO) de la WCA s'ha concebut amb el principal objectiu de divulgar la rellevància de la figura del Compliance Officer dins de les organitzacions, reconeixent la seva importància com a element generador de valor afegit per a la seva viabilitat a llarg termini. A més, com a derivada i en paral·lel, es posarà en relleu la seva contribució per al desenvolupament de la sostenibilitat mediambiental, social i empresarial dins del marc del Pacte Mundial de les Nacions Unides (UNGC) i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (SDG) dins de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides (UN).

Addicionalment, entre altres objectius i a mode complementari es pretén generar un espai de sinergies i consell entre professionals en l'exercici de la funció, on es pugui dur a terme un intercanvi productiu de coneixement, bones pràctiques i experiències. Amb tot això, el propòsit és col·laborar per a dotar de seguretat a l'activitat reduint la incertesa derivada del risc penal associat, entre altres.

El Congrés, el primer dedicat en exclusiu a l'àmbit del Compliment, presenta un programa complet, transversal i actual, estructurat en dotze grans blocs temàtics en els quals s'enquadren trenta ponents d'alt nivell en el panorama nacional i internacional.

En virtut de la condició d'entitat col·laboradora, els membres de la comunitat de la nostra universitat compten amb un descompte del 30% per a l'assistència virtual o física al congrés.

Congrés Internacional de Compliance Officers