Fecha: dimecres, 26 de desembre de 2018 a las 16:00h

Coordinadors del curs d'ICUSTA sobre globalització

Durant aquest curs, la nostra universitat ha coordinat per primera vegada el Multidisciplinary Globalization Course d'ICUSTA, una iniciativa que va néixer en 2003 a Houston de la mà de l'economista Pierre Canac

En l'última edició d'aquest programa no presencial han participat 46 alumnes de 27 universitats catòliques de tots els continents. Es tracta d'una proposta formativa multidisciplinària en la qual s'incardinen matèries d'Economia, Dret, Doctrina Social de l'Església, Medi Ambient, Política i Comunicació. El professor Francisco Oteo ha estat l'encarregat de coordinar el curs, i ja està preparant l'edició del pròxim curs. 

ICUSTA és una organització mundial, la missió de la qual és la de crear sinergies entre 27 universitats catòliques de tot el món i està presidida per Richard Ludwick, rector de la Saint Thomas University de Houston, y dirigit per Mauricio Echeverría, de la Universidad de Santo Tomás de Santiago de Chile. Per part del grup CEU hi han participat la professora de la Universidad CEU Cardenal Herrera Susana Sanz y el vicerector d’Investigació i Relaciones Internacionals, Alessandro Mini. Ha actuat com a assessor el director del Departament d’Educació i Humanitats, Marcin Kazmierczak, participant en anteriors edicions. 
 

ICUSTA