🎓 Juan Corona participa en el World Peace Fòrum

El director de la Càtedra d'Estudis Mundials 'Antoni de Montserrat', catedràtic d'Economia Aplicada i rector honorari de la nostra universitat, Juan Corona, va participar recentment en el World Peace Fòrum celebrat a Barcelona. Corona va participar en una taula redona sobre el paper de la xicoteta i la mitjana empresa com a peces clau en la construcció d'una societat. Va compartir col·loqui amb la professora de Dret de la UNIR, Maite Parejo, el president de la Fundació Ibn Battuta i diputat del Parlament de Catalunya, Mohamed Chaïb, i el degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez.

Fecha: divendres, 01 de de desembre de 2023 a las 11:30h

Juan Corona participa en el World Peace Fòrum

El director de la Càtedra d'Estudis Mundials 'Antoni de Montserrat', catedràtic d'Economia Aplicada i rector honorari de la nostra universitat, Juan Corona, va participar recentment en el World Peace Fòrum celebrat a Barcelona.

Corona va participar en una taula redona sobre el paper de la xicoteta i la mitjana empresa com a peces clau en la construcció d'una societat. Va compartir col·loqui amb la professora de Dret de la UNIR, Maite Parejo, el president de la Fundació Ibn Battuta i diputat del Parlament de Catalunya, Mohamed Chaïb, i el degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez.

El World Peace Fòrum és un fòrum a través del qual la ciutat de Barcelona es reivindica com a punt de trobada per a la reflexió sobre les qüestions que construeixen una cultura de Pau i els límits que no havien de transgredir-se per a la construcció de societats justes i segures.

Juan Corona participa en el World Peace Fòrum