Fecha:


  • Comienza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 17:45h
  • Finaliza: dijous, 17 de maig de 2018 a las 20:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Crida d'Education Talks a educadors inquiets

El món està vivint una transformació. No només apareixen nous escenaris, sinó que els canvis permeten projectar una mirada diferent sobre el que ja hi havia. L'educació es veu directament interpel·lada, ja que a les seves mans està formar persones consistents en els seus valors i adaptades en les respostes a l'entorn. Es percep al món educatiu la inquietud per explorar noves vies que condueixin a un sentit més autèntic i integral d'educació. L'interès per la innovació es palpa a l'escola.

Per aquesta raó, fa tres anys la Universitat va impulsar els 'Education Talks' Innovació a l'Educació, com a forma de proporcionar a la comunitat educativa un lloc per trobar-se i intercanviar impressions sobre experiències educatives transformadores. En anteriors edicions, més de dos-cents docents i professionals de l'educació es van trobar en 'Education Talks'

Per animar el col·loqui, es compta amb un espai de xerrades inspiradores, que realitzaran figures amb perfil propi dins del món educatiu. En la IV edició de Education Talks intervindran:

  • David Calle Graella. 'La meva passió per ajudar: educació gratuïta per a milions de persones' - Enginyer de telecomunicacions. Fundador d'Unicoos.com. Nominat entre els deu finalistes al Global Teacher Prize en 2017.
  • Laura Mari Barrajón. 'El poder de l'afecte a l'aula' - Consultora, facilitadora i coach. Dirigeix la signatura IEi. Pionera a Espanya en el desenvolupament de la Intel·ligència Emocional. Membre de la Junta directiva de l'Institut Jane Goodall Espanya.
  • Domi Viñas. 'L'escola que te cura dels seus infants: projecte Til·ler' - Directora de l'Institut Escola el Til·ler.
  • Montserrat Jiménez. 'El valor de la comunicació educativa més enllà del whats, insta o snap xat' - Vedruna Catalunya Educació. Educadora i formadora de mestres.
  • Àlex Sicart. 'La diferenciació és la clau de l'èxit personal' - Estudiant 2º Batxillerat Escola Pia Sarrià. Co Fundador de FileNation. En 2017 la revista Forbes el va triar entre els 30 joves europeus més influents.
  • Agustina Lacarte Rodríguez. 'El poder de reinventar-nos com a docents'- Doctora en Humanitats i Ciències Socials. Docent titular del grau en Educació de la nostra universitat.

Inscripció