Fecha: divendres, 15 de setembre de 2017 a las 11:30h

Vies obertes per estudiar a Washington

A la fi del curs passat, la nostra universitat va signar un conveni amb la Catholic University of Amèrica (CUA), de Washington D.C. L'acord suposa l'obertura d'un important nombre de places d'intercanvi. Es proporciona així als nostres estudiants la possibilitat de viure una experiència internacional en aquesta universitat americana.

En el context d'aquest conveni, aquesta setmana ha visitat la Universitat Erin M. Niday, que és assistant director of Global Iniciatives de la CUA. La International Office ha volgut aprofitar la seva presència no només per coordinar la implementació de la col·laboració entre tots dos centres sinó també per donar a conèixer als estudiants la possibilitat d'estudiar una temporada a Washington. Per a això s'han celebrat unes sessions informatives, en les quals Erin M. Niday ha presentat les característiques de la seva universitat i ha resolt els dubtes dels interessats.

El conveni no només facilita estudiar a l'estranger, sinó que estableix una via de col·laboració a diversos nivells. Per exemple, permetrà que professors de la CUA es desplacin a Barcelona per impartir algunes sessions a la nostra universitat. I, en sentit contrari, els nostres professors també podran traslladar-se a Washington durant algunes setmanes per realitzar docència o recerca. En definitiva, un nou reforç a l'estratègia d'internacionalització de la Universitat.

Erin M. Niday