馃帗 Di脿leg amb Danuta H眉bner sobre l'actualitat de la UE

Una d'elles va ser una reuni贸 a qu猫 estaven convocats els rectors de les universitats catalanes i a la qual va assistir la nostra rectora, Eva Perea.

Fecha: dimarts, 15 de maig de 2018 a las 16:30h

Di脿leg amb Danuta H眉bner sobre l'actualitat de la UE

La presidenta de la Comissi贸 d'Assumptes Constitucionals del Parlament Europeu, la polonesa Danuta H眉bner, va realitzar una visita la passada setmana a Barcelona, on va participar en diverses activitats i trobades amb motiu de la celebraci贸 del Dia d'Europa.

Una d'elles va ser una reuni贸 a qu猫 estaven convocats els rectors de les universitats catalanes i a la qual va assistir la nostra rectora, Eva Perea. D'aquesta manera, va tenir ocasi贸 de con猫ixer a trav茅s de H眉bner l'estat d'assumptes crucials en l'agenda europea, com 茅s el cas de les negociacions del Brexit, en les quals aquesta eurodiputada polonesa juga un paper substantiu.

El dia anterior, Danuta H眉bner havia intervingut en un col路loqui organitzat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l'Associaci贸 de Periodistes Europeus de Catalunya al Centre de Cultura Contempor脿nia de Barcelona. H眉bner va conversar amb el director de l'Institut de Governan莽a Democr脿tica, Daniel Innerarity, sobre la q眉esti贸 que suggeria el lema de la sessi贸: "Europa, quina Europa?".

Danuta H眉bner