Fecha: dimarts, 15 de maig de 2018 a las 16:30h

Diàleg amb Danuta Hübner sobre l'actualitat de la UE

La presidenta de la Comissió d'Assumptes Constitucionals del Parlament Europeu, la polonesa Danuta Hübner, va realitzar una visita la passada setmana a Barcelona, on va participar en diverses activitats i trobades amb motiu de la celebració del Dia d'Europa.

Una d'elles va ser una reunió a què estaven convocats els rectors de les universitats catalanes i a la qual va assistir la nostra rectora, Eva Perea. D'aquesta manera, va tenir ocasió de conèixer a través de Hübner l'estat d'assumptes crucials en l'agenda europea, com és el cas de les negociacions del Brexit, en les quals aquesta eurodiputada polonesa juga un paper substantiu.

El dia anterior, Danuta Hübner havia intervingut en un col·loqui organitzat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Hübner va conversar amb el director de l'Institut de Governança Democràtica, Daniel Innerarity, sobre la qüestió que suggeria el lema de la sessió: "Europa, quina Europa?".

Danuta Hübner