🎓 Debat sobre integració fiscal europea

El camí de la integració fiscal a l'Europa Comunitària sembla estar vivint una fita amb l'aplicació dels fons Next Generation, que ha provocat la ruptura d'alguns tabús que semblaven insalvables fins avui.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 20 de maig de 2021 a las 12:00h
  • Finaliza: dijous, 20 de maig de 2021 a las 13:30h
Lugar:


  • Curia Iuris/ Virtual
Contacto

Debat sobre integració fiscal europea

Una vegada assolida la unió monetària a la UE, nombrosos experts assenyalen que la coherència del sistema requeriria acompanyar-la d'una harmonització fiscal. Es tractaria d'aconseguir una aproximació entre els sistemes tributaris dels països membres, de manera que no es produeixin distorsions entre països que comparteixen moneda i política monetària.

El camí de la integració fiscal a l'Europa comunitària sembla estar vivint una fita amb l'aplicació dels fons Next Generation, que ha provocat la ruptura d'alguns tabús que semblaven insalvables fins avui. D'aquí l'oportunitat de la creació per part de la nostra universitat de la Càtedra Jean Monnet sobre Integració Fiscal a la UE.

Dins de les activitats de la càtedra, s'organitza un debat d'anàlisi econòmica sobre integració fiscal. Comptarà amb la participació del president dels Col·legis d'Economistes d'Espanya, Valentí Pich, i del director d'Estudis de Foment del Treball, Salvador Guillermo.
 

Debat sobre integració fiscal europea