馃帗 Debat de nivell en la Lliga de la Xarxa Vives

L'equip del col路legi Loreto Abat Oliba CEU ha resultat el guanyador de la fase eliminat貌ria de la Lliga de Debat de Xarxa Vives que s'ha celebrat en la nostra universitat.

Fecha: dilluns, 25 de febrer de 2019 a las 15:45h

Debat de nivell en la Lliga de la Xarxa Vives

L'equip del col路legi Loreto Abat Oliba CEU ha resultat el guanyador de la fase eliminat貌ria de la Lliga de Debat de Xarxa Vives que s'ha celebrat en la nostra universitat. En haver quedat primer en aquesta ronda eliminat貌ria, participar脿 en la fase final, que tindr脿 lloc al nostre campus a principis del mes d'abril. Aix貌 es deu al fet que la Universitat ostenta actualment la presid猫ncia rotat貌ria de la Xarxa Vives.

El torneig de debat de la Xarxa Vives, que aquest any en compleix la VI edici贸, s'organitza de la seg眉ent manera. Diverses universitats dels territoris de parla catalana acullen rondes eliminat貌ries. L'equip guanyador en cadascuna d'elles representa despr茅s en la fase final a la universitat en la qual ha disputat el tram classificatori. En aquest cas, el Loreto Abat Oliba, competir脿 en la final en nom de la nostra universitat.

En els debats classificatoris realitzats durant aquest cap de setmana, a m茅s dels estudiants de batxillerat i secund脿ria de l'equip guanyador, han participat alumnes de les escoles Ca Vilumara, Pari Manyanet, Santa Isabel, Poeta Maragall, Moian猫s, SC Sarri脿 i SC Esclaves.

Les dues jornades de torneig han donat lloc intercanvis argumentals de gran nivell sobre el tema proposat en aquesta edici贸: S贸n necess脿ries les fronteres? Els equips havien d'estar preparats per a sostenir una posici贸 i la seva contr脿ria, ja que la postura que cadascun havia de defensar s'assignava mitjan莽ant sorteig. Aqu铆 radica un dels encants d'aquest tipus de torneig, en el qual s'exercita una visi贸 d'ampli espectre d'assumptes complexos.

 

Xarxa Vives