馃帗 Debatre en la forma com es fa a la UE

La Universitat acull la sessi贸 de debat p煤blic de la tercera edici贸 de la fase catalano-balear de Model de Parlament Europeu.

Fecha:


  • Comienza: dilluns, 17 de desembre de 2018 a las 10:00h
  • Finaliza: dilluns, 17 de desembre de 2018 a las 15:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Debatre en la forma com es fa a la UE

La Universitat acull la sessi贸 de debat p煤blic de la tercera edici贸 de la fase catalano-balear de Model de Parlament Europeu. Una activitat en la qual prop de seixanta alumnes de batxillerat de deu escoles diferents debatran i analitzaran temes d'actualitat conforme als procediments de les institucions de la Uni贸 Europea.

L'objectiu 茅s promoure, d'una banda, la pr脿ctica de l'an脿lisi i la confrontaci贸 p煤blica d'idees i, per un altre, divulgar la realitat de la discussi贸 en el marc de la UE, caracteritzada pel mecanisme de la codecisi贸 entre Parlament i Comissi贸. La celebraci贸 d鈥檜na fase catalano-balear es deu a l鈥檌mpuls de Saint Peter鈥檚 School Barcelona.

Els participants treballen en diverses comissions els temes proposades i, el dia de l'exposici贸 p煤blica, formulen i contrasten p煤blicament les seves conclusions. Aquest any, entre altres, es tractaran els seg眉ents temes: ocupabilitat de persones en risc d'exclusi贸 laboral, assist猫ncia sanit脿ria europea i la Uni贸 Europea en l'era digital.

 

Debatre en la forma com es fa a la UE