🎓 Debat sobre la decadència d'Occident

El filòsof i historiador Oswald Spengler ja va parlar de "La decadència d'Occident" a principis del segle XX i aquest concepte ha tornat a l'actualitat a conseqüència dels revessos soferts per la Unió Europea en la gestió de la pandèmia, al mateix temps que països com la Xina o Rússia s'avancen en el control del virus i fins i tot en la producció de vacunes.

Fecha: dijous, 25 de febrer de 2021 a las 16:00h

Debat sobre la decadència d'Occident

El filòsof i historiador Oswald Spengler ja va parlar de "la decadència d'Occident" a principis del segle XX i aquest concepte ha tornat a l'actualitat a conseqüència dels revessos soferts per la Unió Europea en la gestió de la pandèmia, al mateix temps que països com la Xina o Rússia s'avancen en el control del virus i fins i tot en la producció de vacunes.

L'Editorial Diéresis promou la reflexió sobre aquests temes a través de la seva col·lecció "Reptes" i mitjançant l'organització de debats en línia sota l'interrogant "L'Occident està en decadència?" (26 de febrer, 19:00).

Entre els quatre ponents triats per tractar l'assumpte hi ha el periodista de l'Abc i professor de la nostra universitat Juan Carlos Valero. El col·loqui es completa amb Antonio Fornés, filòsof i coautor del primer llibre de la col·lecció, ¿Son demócratas las abejas?Eduardo Juárez, professor de la Universitat Carlos III de Madrid, i Jorge Mestre, professor de la Universitat Europea de València.

És un debat retransmès al canal de YouTube de l'Editorial Diéresis.

Debat sobre la decadència d'Occident