🎓 Premi a la defensa dels drets de la infància

El professor de Dret Civil i membre de la Càtedra UNESCO en 'Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural', Xavier Puigdollers, ha estat premiat el premi 'Valors' que concedeix el Consell de l'Advocacia Catalana.

Fecha: divendres, 13 de novembre de 2020 a las 14:30h

Premi a la defensa dels drets de la infància

El professor de Dret Civil i membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural Xavier Puigdollers ha estat premiat amb el premi Valors, que concedeix el Consell de l'Advocacia Catalana.

Concretament, el professor Puigdollers ha estat guardonat en la categoria de defensa dels drets de la infància. En la relació de motius que justifiquen aquesta distinció, s'al·ludeix a la "trajectòria vital i professional de defensa i reconeixement dels drets dels nens i el seu esforç per aconseguir una societat més igualitària".

En aquest punt, convé recordar que Puigdollers presideix la Comissió de Defensa dels Drets de Persones amb Discapacitat de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i que va estar al capdavant de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya.

Els premis Valors del Consell General de l'Advocacia celebren enguany la setena edició. En un context de dificultats i desigualtat com el que ha generat la pandèmia, es considera que és més important que mai reconèixer la tasca de les persones que, malgrat les adversitats, treballen per enfortir la societat. Puigdollers n'és un exemple.
 

Premi a la defensa dels drets de la infància