🎓

Recentment, una delegació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona s'ha desplaçat a la seu del Congrés dels Diputats per mantenir una sèrie de reunions amb diversos parlamentaris.

Fecha: dijous, 23 de juny de 2022 a las 00:45h

A la delegació que l'ICAB desplaça al Congrés

Recentment, una delegació de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona s'ha desplaçat a la seu del Congrés dels Diputats per mantenir una sèrie de reunions amb diversos parlamentaris. Entre els membres d'aquesta representació hi havia la degana de la Facultat de Dret i Empresa, Maria Jesús Pesqueira. Formava part del grup per la seva condició de directora acadèmica de l'Institut I+Dret, entitat creada per l'ICAB per fomentar la recerca i la innovació en l'àmbit del Dret.

El propòsit d'aquesta sessió de treball a la cambra baixa era tractar possibles millores dels projectes de llei d'eficiència organitzativa i eficiència processal del Servei Públic de Justícia. Assumptes, tots dos, que connecten directament amb l'esfera del Dret processal, especialitat de la Dra. Pesqueira.

La comitiva de l'ICAB, liderada pel degà, Jesús M. Sánchez (alumni de la nostra universitat), ha tingut ocasió de reunir-se amb Genís Boadella, diputat del Grup Plural; Francisco Aranda, portaveu del grup socialista a la Comissió de Justícia; i Miguel Ángel González Caballero, vocal socialista en aquesta comissió. Finalment, la delegació de l'ICAB també ha mantingut una trobada amb la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet.

Amb tots aquests, s'han abordat qüestions relacionades amb les projeccions normatives en matèria d'eficiència organitzativa i processal. A més de Sánchez i Pesqueira, completaven l’equip de l’ICAB els membres de la Comissió de Normativa de l’ICAB, Jorge Navarro i Vicente Pérez Daudí.

A la delegació que l'ICAB desplaça al Congrés