馃帗 Donar sang, donar vida

Donar sang 茅s donar vida, perqu猫 les transfusions no nom茅s formen part del tractament de determinades malalties, sin贸 tamb茅 ajuden a salvar vides

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 23 de octubre de 2019 a las 08:00h
  • Finaliza: dijous, 26 de desembre de 2019 a las 16:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Donar sang, donar vida

Donar sang 茅s donar vida, perqu猫 les transfusions no nom茅s formen part del tractament de determinades malalties, sin贸 que tamb茅 ajuden a salvar vides en situacions m猫diques d'extrema gravetat, com pot ser el cas d'hemorr脿gies per accidents de tr脿nsit.

El problema 茅s que la sang, una vegada extreta, t茅 un temps de vida limitat i hi ha grups sanguinis menys nombrosos que d'altres. Per aquest motiu, a vegades, especialment davant de cat脿strofes naturals o accidentals, es fan crides a donar sang. L'any passat se'n van fer 242.658 donacions, un nombre que supera el del 2017 per貌 que alhora continua sent insuficient.

脡s per aix貌 que la Universitat, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, ho posa f脿cil. El proper 23 d'octubre el Banc de Sang i Teixits es despla莽ar脿 a la UAO CEU per recollir les donacions de tots aquells que amb un gest petit i molt senzill vulguin ajudar els que ho necessitin.

Donar sang, donar vida