Fecha: dilluns, 12 de febrer de 2018 a las 19:45h

Nou impuls al màster en Dret Marítim arrel de la seva oficialització

El màster universitari en Dret Marítim s'impartirà el curs vinent amb caràcter oficial. Aprofitant aquesta circumstància, s'ha donat un nou impuls a aquest programa amb la introducció de novetats que consoliden el seu lideratge en aquest àmbit d'especialització.

Entre elles està la creació de la "European Port Experience" permetrà als alumnes conèixer directament el funcionament dos dels "hubs" portuaris més importants d'Europa: Rotterdam i Hamburg. Una immersió que permet aconseguir una comprensió de com funciona el comerç realitzat per mar, un mitjà pel qual es realitzen més del 80% de les transaccions mundials. Aquesta intensa atenció a les dinàmiques pròpies del negoci marítim ha estat sempre un senyal distintiu del màster i, ara, amb l'oficialització, s'intensifica aquesta part del programa.

La connexió internacional té també la seva manifestació amb la participació com a socis de la Universitat del Pireo i la London City Law School. Professors d'ambdues universitats imparteixen classe en el màster. El vincle amb la London Law School connecta, a més, amb l'exhaustiva formació en Dret marítim anglès que es proporciona. Un aspecte fonamental, ja que la majoria de contractes de negoci marítim es formalitzen mitjançant la regulació anglesa.

Un altre dels punts forts d'aquest màster és el Programa Leadership Essentials, basat en la metodologia del Center for Creative Leadership, i orientat al desenvolupament d'habilitats i competències del lideratge del segle XXI.

Dret marítim