🎓 Presents en l'EAIE amb personalitat internacional

Durant aquesta setmana, s'ha celebrat a Barcelona la conferència anual de l'European Association for International Education (EAIE). La nostra universitat, amb la resta d'universitats CEU, ha sigut present, expressant així la seva vocació internacional.

Fecha: divendres, 16 de setembre de 2022 a las 12:15h

Presents en l'EAIE amb personalitat internacional

Durant aquesta setmana, s'ha celebrat a Barcelona la conferència anual de l'European Association for International Education (EAIE). La nostra universitat, amb la resta d'universitats CEU, ha sigut present, expressant així la seva vocació internacional. L'EAIE és un punt de referència per a les universitats de tot el món, que aprofiten aquest fòrum per a establir relacions entre elles, enfortir les existents i posar la llavor de futures col·laboracions.

La participació en esdeveniments internacionals és clau per a donar a conèixer al món la nostra proposta formativa i d'internacionalització. Accions com aquesta repercuteixen en l'obertura internacional de la nostra universitat, que es manifesta, per exemple, en la xarxa de 130 convenis amb universitats de més de trenta països diferents.

En celebrar-se a Barcelona, enguany les universitats CEU, en general, i la nostra, en particular, han tingut l'oportunitat d'intensificar el contacte amb els seus socis internacionals, presents a la ciutat amb motiu de l'EAIE. Així, com a avantsala d'aquesta, es va celebrar trobada amb representants d'altres universitats i centres de l'estranger amb els quals tenen relació. Va ser durant una vetlada informal celebrada entre la seu de la Universitat i la veïna Torre de Bellesguard. Els equips de les oficines de Relacions Internacionals de les tres universitats CEU hi van fer d'amfitrions dels seus homòlegs d'altres universitats estrangeres. En total, estaven convocats representants de quaranta-cinc universitats pertanyents a vint països diferents.

Ja en el context de la conferència de l'EAIE, la Universitat també va ser seu d'una EAIE Campus Experience. En ella, els participants en l'EAIE interessats a conèixer la realitat de la nostra universitat han gaudit d'una jornada d'immersió en la vida del campus universitari.

La jornada s'ha obert amb una taula redona sobre les estratègies d'internacionalització i l'oferta acadèmica de la nostra universitat (amb intervencions dels vicerectors Alessandro Mini i Swen Seebach, la directora de Relacions Internacionals de la nostra universitat, Małgorzata Śmigiel i el delegat del rector per a la Transformació Digital, Juan Francisco Jiménez). Posteriorment, la coordinadora internacional Fanny Abela ha exposat diverses bones pràctiques, respecte integració d'alumnes d'intercanvi.

Presents en l'EAIE amb personalitat internacional