馃帗 Educongress davant el repte de la inclusi贸 a l'aula

La tasca 茅s maj煤scula i apassionant. Per aquest motiu, la tercera edici贸 d'Educongress es dedicar脿 al tema de l'"Educaci贸 infantil inclusiva. Una escola de tots per a tots'.

Fecha:


  • Comienza: dissabte, 16 de febrer de 2019 a las 09:00h
  • Finaliza: dissabte, 16 de febrer de 2019 a las 19:00h
Lugar:


  • Auditori AXA
Contacto

Educongress davant el repte de la inclusi贸 a l'aula

La inclusi贸 a l'escola dels nens amb discapacitat 茅s una de les assignatures pendents que encara ha d'afrontar el nostre sistema educatiu. Com va assenyalar un informe de Nacions Unides en 2017, el nostre pa铆s t茅 un cam铆 llarg per rec贸rrer per a aconseguir que la incorporaci贸 d'aquests menors a les aules ordin脿ries sigui una realitat.

L'objectiu 茅s conegut i compartit: que el nen amb discapacitat pugui formar part del conjunt de la comunitat educativa, i poder aprendre-hi, millorar i fer millors als altres. Per貌 el desafiament 茅s saber com articular la realitat de l'escola per a fer realitat aquest prop貌sit.

La tasca 茅s maj煤scula i apassionant. Per aquest motiu, la tercera edici贸 d'Educongress es dedicar脿 al tema de l'"Educaci贸 infantil inclusiva. Una escola de tots per a tots'. La nostra universitat 茅s una de les entitats organitzadores d'aquest congr茅s, que reunir脿 alguns dels educadors m茅s experimentats en el terreny de la inclusi贸 de la discapacitat a l'aula.

Entre els ponents figura la directora d'estudis dels graus d'Educaci贸, Marisa V谩zquez, que impartir脿 la confer猫ncia de presentaci贸 del congr茅s. Se celebrar脿 el dia 16 de febrer a l'Auditori AXA Diagonal.

 

Educongress davant el repte de la inclusi贸 a l'aula