Fecha: dilluns, 20 de març de 2017 a las 14:30h

Els inversors volen startups escalables i validades al mercat

Dins de les activitats i iniciatives de promoció de l'emprenedoria que, sota el segell d'Aula Emprèn, desenvolupa la Càtedra d'empresa Familiar i Creació d'Empreses, s'ha celebrat la tercera edició de la Jornada d'Emprenedoria Experiencial.

En aquesta nova edició han participat el soci de Plana Advocats i alumni de la nostra universitat, Luis Crisenti, el CEO i fundador de 'Corre Y Vuela', Juan Prim, i el consultor sènior de BANC, Marc Vila. Els tres ponents han compartit amb els assistents la seva visió de les qualitats que fonamenten l'èxit d'una startup. Escalabilitat, equip i vocació envers el mercat han estat algunes de les esmentades.

La Jornada s'ha realitzat amb el suport del Club d'Emprenedors, CEU Emprèn, Banco Santander, ielektro, Doctor Fakoy, MiFuWi i iBeautty. Consulta més informació en la nota de premsa. La Càtedra impulsa aquest tipus d'iniciatives amb el propòsit de promoure l'emprenedoria i contribuir a la divulgació de temes relacionats amb l'empresa familiar, àmbit en el qual la nostra universitat és especialista. N'és una manifestació la creació del màster en Direcció i Gestió de l'Empresa Familiar.

Emprenedoria experiencial