馃帗 Emprenedoria i lideratge estimulades des de la base

Aquesta 茅s la filosofia amb la qual s'imparteix el Programa d'Emprenedoria i Lideratge, que es dirigeix a estudiants de batxillerat

Fecha: dijous, 08 de febrer de 2018 a las 10:30h

Emprenedoria i lideratge estimulades des de la base

Emprendre i liderar no s贸n verbs exclusius d'una determinada posici贸 i un 脿mbit professional espec铆fic. En la societat del segle XXI 茅s quelcom que tota persona ha de fer en la seva respectiva esfera, tant en la personal com en la professional. Per tant, conv茅 posar-se a exercitar-les com m茅s aviat millor.

Aquesta 茅s la filosofia amb la qual s'imparteix el Programa d'Emprenedoria i Lideratge, que es dirigeix a estudiants de batxillerat. La segona edici贸 d'aquest programa comen莽a a impartir-se el 10 de febrer i es desenvolupar脿 durant els dissabtes seg眉ents fins al 17 de mar莽.

L'itinerari est脿 pensat per estimular les habilitats i compet猫ncies que s'alineen amb l'emprenedoria i el lideratge. Especialment, es treballa sobre aquests tres pilars: comunicaci贸, lideratge empresarial i creixement personal. Per suscitar i inspirar aquests tres eixos, se sotmeten a reflexi贸 i debat temes que marquen l'agenda social i cultural del nostre temps. Tot aix貌, de la m脿 de ponents que s贸n refer猫ncia en el seu respectiu camp.

Entre els assumptes que s'abordaran durant les sis sessions estan, entre altres, els seg眉ents "El que no diuen els pol铆tics", "L'actitud del capdavanter davant les tend猫ncies globals", "Organitzaci贸 personal per tenir-ho tot controlat", "Els herois i la literatura" o "Lideratge empresarial en un m贸n global".

El dissabte, en l'engegada del programa, est脿 previst tractar les q眉estions relacionades amb aquests dos lemes: "La persona com a 茅sser comunicatiu" i "Empresa i aventura". De conduir el primer d'ells s'encarregar脿 l'actor i professor de Comunicaci贸, Quim Casas, mentre que el segon ser脿 dirigit pel catedr脿tic d'Economia Aplicada i director general de l'Institut d'empresa Familiar, Juan Corona.

Emprenedoria i lideratge