馃帗 Emprenedores en estat de 'flow'

La Universitat ha acollit la cinquena edici贸 del Workshop de la Dona Emprenedora, una iniciativa promoguda pel Club d'Emprenedors i la C脿tedra d'Empresa Familiar i Creaci贸 d'Empreses, amb el suport de The Gator Agency, Ielektro, Doctor Fackoy i Santander Universitats.

Fecha: divendres, 15 de novembre de 2019 a las 15:00h

Emprenedores en estat de 'flow'

La Universitat ha acollit la cinquena edici贸 del Workshop de la Dona Emprenedora, una iniciativa promoguda pel Club d'Emprenedors i la C脿tedra d'Empresa Familiar i Creaci贸 d'Empreses, amb el suport de The Gator Agency, Lelektro, Doctor Fackoy i Santander Universitats. Aquest f貌rum es va crear per donar visibilitat a l'emprenedoria impulsada per dones, que n'hi ha i de molt destacada. Aix铆 ho han explicat els impulsors del workshop, els professors Carmen Ruiz i Alexis Vegas, i el col路laborador de la C脿tedra 脕ngel Pach贸n.

En aquesta ocasi贸, s'ha comptat amb la participaci贸 de la CEO de Mimookids, Monika Ligeza; la CEO de Babyboo, Elisabet Blanchat; la fundadora i CEO de Rumb Finance, Seneca Noguera, i la CEO de BeUpflow, Marta Badias.

Aquesta 煤ltima ha explicat en qu猫 consisteix el flow des del punt de vista de la Psicologia Positiva i com l'implanta en les organitzacions a trav茅s de la seva BeUpflow. La clau del flow 茅s alinear el talent individual amb el repte que es t茅 al davant. Quan aix貌 succeeix, el rendiment s'eleva per sobre de la mitjana i es produeix un estat de gran concentraci贸 i de llibertat creativa.

Amb aquesta definici贸, podria dir-se que les quatre emprenedores del workshop viuen en estat de flow pel fet mateix d'haver decidit posar en marxa les seves idees de negoci. I 茅s que a un emprenedor "li ha d'encantar la seva idea", ha dit Ligeza. "Si empreneu, 茅s important que us vegeu en aix貌 a llarg termini". I, de fet, li encanta Mimookids, la marca de roba infantil educativa que ha creat.

Noguera va sentir la trucada de l'emprenedoria perqu猫, precisament, sentia aquesta falta de flow a la feina per compte d'altri. "No donava tant valor afegit com treballant en el meu propi projecte", ha assenyalat. La seva empresa de serveis financers ajuda altres emprenedors a tenir en ordre totes aquelles coses que a vegades obliden "per estar massa centrats en la seva idea".

La felicitat de l'emprenedor no radica 煤nicament i necess脿ria en l'猫xit, sin贸 que l'emprenedor es forja en l'"aprenentatge continu" de la successi贸 d'猫xits i equivocacions. Elisabet Blanchat ha descrit la quantitat d'etapes que ha superat abans d'arribar a Babyboo, una empresa de renting d'accessoris de nad贸 que ha acumulat un 60 % de creixement. Res d'aix貌 podria haver passat sense el bagatge que donen els esglaons anteriors.

 

Emprenedores en estat de 'flow'