🎓 Emprenedoria universitària per a una universitat digital

El BCN Thinking Challenge canvia de pell per a adaptar-se als desafiaments actuals de l'entorn educatiu. Així, la novena edició d'aquesta marató d'emprenedoria universitària es materialitza en un Concurs de Transformació Digital.

Fecha: dijous, 18 de febrer de 2021 a las 17:15h

Emprenedoria universitària per a una universitat digital

El BCN Thinking Challenge canvia de pell per adaptar-se als desafiaments actuals de l'entorn educatiu. Així, la novena edició d'aquesta marató d'emprenedoria universitària es materialitza en un Concurs de Transformació Digital. Es fa sota l'impuls del Club d'Emprenedors, la Càtedra d'Empresa Familiar i Creació d'Empreses, l'Àrea de Transformació Digital i Gerència de la Universitat.

L'espai universitari està vivint un moment de transformacions profundes. La digitalització de molts dels seus processos i activitats n'és un. El concurs pretén incorporar les idees dels alumnes per conformar un programa de millora per a la digitalització de processos.

Es busca que els estudiants identifiquin un procés acadèmic, administratiu o de serveis que utilitzin en la seva relació amb la universitat i que sigui susceptible de ser digitalitzat per optimitzar-lo.

La participació està oberta als alumnes de qualsevol dels graus de les nostres universitats, que han d'inscriure-s'hi en grups de sis persones. La presentació es fa emplenant aquest formulari, que s'ha d'enviar a la professora Carmen Ruiz (cruizv@uao.es) abans del 28 de febrer. En cas de no arribar al nombre mínim de components, l'organització podrà completar els equips.

Un dels al·licients d'aquesta competició d'emprenedoria arriba amb la col·laboració d'Accenture. Una vegada superada una revisió preliminar per part de CEU Tech de la Universitat Cardenal Herrera CEU, els equips perfilaran les seves propostes en sessions de treball amb tutors d'una consultora tecnològica de referència. La presentació dels projectes definitius serà el 21 de març, amb vista a la sessió del 25 de març, en la qual, de manera virtual, exposaran públicament les propostes i s'anunciarà l'equip guanyador.

El jurat estarà compost per membres d'una consultoria especialitzada en l'àmbit de la digitalització de les empreses i per membres de la UAO CEU. L'equip guanyador rebrà 600 euros i la difusió pública del seu projecte.

Emprenedoria universitària per a una universitat digital