馃帗 Enfocament multidisciplinari per comprendre el m贸n

Un espai per a debatre amb estudiants de cinc continents sobre les q眉estions determinants del futur a escala global sota la supervisi贸 d'especialistes en la mat猫ria, aquesta 茅s l'oportunitat que ofereix el Multidisciplinary Globalization Course de ICUSTA (International Council of Universities in the Spirit of Saint Thomas Aquinas).

Fecha: dilluns, 15 de juliol de 2019 a las 15:45h

Enfocament multidisciplinari per comprendre el m贸n

Un espai per debatre amb estudiants de cinc continents sobre les q眉estions determinants del futur a escala global sota la supervisi贸 d'especialistes en la mat猫ria. Aquesta 茅s l'oportunitat que ofereix el Multidisciplinary Globalization Course de l'ICUSTA (International Council of Universities in the Spirit of Saint Thomas Aquinas).

La nostra universitat 茅s coordinadora d'aquest curs en l铆nia, en qu猫 els participants adquiriran una visi贸 de conjunt de les tend猫ncies que marquen el futur de la humanitat i del planeta. Una reflexi贸 que abasta temes com l'economia, el dret, la demografia, els sistemes financers, les tecnologies de la informaci贸, el lideratge, els pa茂sos emergents o els conflictes pol铆tics.

El professor del grau en Publicitat i Relacions P煤bliques, Francisco Oteo, 茅s la figura encarregada de coordinar la realitzaci贸 d'aquest curs i d'elaborar-ne l'ampli programa. A la conclusi贸 (que ser脿 entre el 13 de setembre i el 12 de desembre), els participants rebran un certificat d'ICUSTA. El curs, que tamb茅 serveix per a l'obtenci贸 del suplement europeu al t铆tol, est脿 obert a estudiants de la nostra universitat de tercer i quart curs de grau (la sol路licitud d'inscripci贸 pot fer-se a trav茅s del correu del professor Oteo: foteo@uao.es).

El Multidisciplinary Globalization Course ja t茅 una llarga traject貌ria. Es va impartir per primera vegada el 2003, per iniciativa de l'economista i professor de la University of Saint Thomas (Houston) Pierre Canac.

L'ICUSTA 茅s una organitzaci贸 internacional a la qual pertanyen universitats i centres formatius que reconeixen la inspiraci贸 del pensament de sant Tom脿s d'Aquino. Actualment, la nostra universitat forma part del Comit猫 Executiu, a trav茅s del vicerector de Relacions Internacionals i Recerca, Alessandro Mini.

 

Enfocament multidisciplinari per comprendre el m贸n