🎓 Enfocament multisectorial del repte de la inclusió social

Empreses, agents socials i món universitari estan convocats a dialogar sobre bones pràctiques en la inclusió laboral de persones amb dificultats.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 22 de de novembre de 2018 a las 09:30h
  • Finaliza: dijous, 22 de de novembre de 2018 a las 18:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

Enfocament multisectorial del repte de la inclusió social

Empreses, agents socials i món universitari estan convocats a dialogar sobre bones pràctiques en la inclusió laboral de persones amb dificultats. Serà al Congrés Internacional sobre exclusió social, discapacitat i bones pràctiques en l'empresa, que s'organitza en el context del projecte "Pràctiques en empreses com a potenciadores de la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social", pertanyent al grup de recerca pre-consolidat "Ocupació, Joves i Exclusió Social (EJES). A més, la temàtica entronca amb les activitats que promou la Càtedra d'Economia Solidària de la nostra universitat.

Les ponències i taules rodones s'obriran amb la conferència inaugural del director de l'Assessoria Jurídica de l'Institut de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya, Antonio Galiano. Després de la seva intervenció, s'obrirà un col·loqui centrat en el paper de les entitats socials com a potenciadores de la inserció laboral. En ella participaran la directora tècnica  de la Fundació Trinijove, Yolanda Burgueño; la consultora de l'Àrea d'Inclusió de la Fundació Prevent, Lupe Lorenzana el cap de departament a l'Àrea d'Inserció Laboral en la Fundació Joia, J. Formiguera; i Sonia Guillera, del Servei d'Orientació Juvenil de la Fundació Federico Ozanam.

Després de la pausa, el Congrés es reprèn una taula rodona sobre bones pràctiques amb la presència d'empreses com a Hotel Princess, Serunion, Danone o Ilunion.

La sessió de tarda es dedicarà a les comunicacions i a l'acte de clausura, en el qual intervindrà el president de la Comissió Tècnica d'Universitat i Discapacitat a Catalunya, Jesús María Prujà (UNIDISCAT).

Consulta en aquest enllaç tota la informació del Congrés.

 

Enfocament multisectorial del repte de la inclusió social