馃帗 Enfortiment de l'estructura de professorat

El professorat 茅s un dels pilars fonamentals sobre els quals descansa el projecte docent de la nostra universitat.

Fecha: dilluns, 31 de agost de 2020 a las 18:00h

Enfortiment de l'estructura de professorat

El professorat 茅s un dels pilars fonamentals sobre els quals descansa el projecte docent de la nostra universitat. D'aqu铆 l'esfor莽 permanent de la Universitat per enfortir-ne l'estructura. Tant la incorporaci贸 de nous membres com la promoci贸 dels existents es fa amb l'objectiu d'augmentar la categoria i qualitat dels equips docents.

En els 煤ltims mesos, s'han fet passos importants en aquesta direcci贸. Mostra d'aix貌 ha estat la contractaci贸 d'un nou catedr脿tic de Dret Penal, acreditat per l'AQU, i de dues noves professores, tamb茅 acreditades per l'AQU, en els departaments d'Empresa i Economia i en el de Comunicaci贸. El cap铆tol de contractacions tamb茅 ha incl貌s la incorporaci贸 de dos magistrats com a professors associats a temps parcial del Departament de Dret i d'una professora de Dret Mercantil a temps complet.

Les promocions internes tamb茅 contribueixen a la consolidaci贸 i refor莽 del professorat. En aquest sentit, est脿 convocada una promoci贸 per a dues places de catedr脿tics (Did脿ctica i Filosofia) i recentment se'n va resoldre una altra, per la qual dos professors col路laboradors doctors accedeixen a la categoria de professors adjunts (acreditats per l'AQU o l'ANECA), en els departaments de Comunicaci贸 i Psicologia.

Enfortiment de l'estructura de professorat