馃帗 Les entranyes del protocol oficial i institucional

Recentment, ha comen莽at a impartir-se el t铆tol propi en Direcci贸 de Comunicaci贸 i Gesti贸 d鈥橢sdeveniments. La nostra universitat imparteix aquest t铆tol en col路laboraci贸 amb l鈥橢scola Internacional de Protocol (EIP) com a complement optatiu al grau en Publicitat i Relacions P煤bliques. En aquesta primera edici贸 hi ha un total d鈥檕nze alumnes de primer que cursen el t铆tol.

Fecha: dilluns, 16 de mar莽 de 2020 a las 12:30h

Les entranyes del protocol oficial i institucional

Recentment, ha comen莽at a impartir-se el t铆tol propi en Direcci贸 de Comunicaci贸 i Gesti贸 d鈥橢sdeveniments. La nostra universitat ofereix aquest t铆tol en col路laboraci贸 amb l鈥橢scola Internacional de Protocol (EIP) com a complement optatiu al grau en Publicitat i Relacions P煤bliques. En aquesta primera edici贸 hi ha un total d鈥檕nze alumnes de primer que el cursen.

L鈥檈ncarregat de donar la benvinguda en la primera sessi贸 va ser el director de l鈥橢IP de Barcelona i professor de la nostra universitat, Albert Maruny. Al llarg d'aquest t铆tol, els estudiants aprendran les particularitats i les interioritats del protocol oficial i institucional, posant 猫mfasi en esdeveniments vinculats a l鈥橢stat, el seu cerimonial, l鈥檕rdenaci贸 d鈥檃utoritats i la utilitzaci贸 de banderes.

El grup de docents que forma el m貌dul de protocol oficial i institucional est脿 format per professionals del protocol i l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檈sdeveniments en actiu amb experi猫ncia docent, com el Dr. Julio Panizo, Gerard Pi帽ol, Roser Gatell o Andrea Gracia.

El t铆tol t茅 com a objectiu formar en l鈥櫭爉bit de la comunicaci贸, el protocol i les relacions institucionals i capacitar per organitzar esdeveniments innovadors rellevants i coherents amb el context. A m茅s, una altra de les finalitats 茅s formar en una visi贸 integral de la comunicaci贸 i les relacions institucionals, emmarcades en les coordenades de la globalitzaci贸 i la internacionalitzaci贸, i introduir en les normes de protocol oficial les t猫cniques d鈥檕rganitzaci贸 d鈥檈sdeveniments i noves formes de comunicar des de la direcci贸 de comunicaci贸 d鈥檈mpreses i institucions.

Aquests s贸n 脿mbits en els quals els alumnes aprofundiran al llarg dels seus quatre anys d鈥檈studis universitaris en la nostra universitat juntament amb l'EIP. I tot aix貌 aportar脿 un valor afegit d鈥檜na formaci贸 especialitzada en un aspecte clau per a la comunicaci贸 de les organitzacions i la seva interacci贸.

Les entranyes del protocol oficial i institucional