馃帗 Premi a la millor golfista universit脿ria

Andrea de Sentmenat, va recollir dimecres passat el premi a millor golfista universit脿ria 2019

Fecha: divendres, 04 de octubre de 2019 a las 14:30h

Premi a la millor golfista universit脿ria

L'alumna de Periodisme i Publicitat i Relacions P煤bliques de la nostra universitat Andrea de Sentmenat va recollir dimecres el premi a millor golfista universit脿ria 2019, una distinci贸 que arriba com a conseq眉猫ncia de la gran temporada que ha fet aquest any, tant als Campionats de Catalunya Universitaris com als nacionals, en qu猫 va conquerir una medalla de bronze. A m茅s, la vicerectora d'Estudiants i Qualitat, Maite Signes, va recollir el reconeixement a la Universitat i el seu Servei d'Esports.

El lliurament de premis va ser a la Universitat de Barcelona, dins de l'acte de clausura dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU 2019). En aquesta cerim貌nia, a m茅s del lliurament de premis als millors esportistes universitaris, es va fer oficial el reconeixement a les 12 universitats catalanes pel seu suport a l'esport universitari.

D'altra banda, la UB va passar el testimoni a la UAB, que ser脿 la universitat encarregada de coordinar la 35a edici贸 dels CCU. Aquests campionats no serien possibles sense l'ajuda de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat F铆sica (SGEAF), que continua apostant per l'esport universitari.
 

Premi a la millor golfista universit脿ria