Fecha: dimarts, 13 de febrer de 2018 a las 14:15h

A l'epicentre del debat educatiu

Durant els dies 13, 14 i 15 d'aquest mes, la ciutat peruana de Lima acull el Congrés Internacional d'Educadors. En aquest fòrum educatiu, impulsat per la Universitat Peruana de Ciències Aplicades, es reuneixen professionals de l'educació de països com Finlàndia, Alemanya, Xile, Brasil, Espanya o el mateix Perú.

Entre el panell d'especialistes que es reuneix en aquesta trobada de referència mundial, s'hi troba el director dels graus d'Educació Infantil i Educació Primària de la nostra universitat, Mariano Bártoli. El professor Bártoli intervindrà en els tres dies que dura el Congrés. En la primera sessió impartirà la conferència titulada "Les competències docents per a la innovació educativa"; durant el segon dia participarà en el panell "Diàleg sobre innovació educativa amb els Degans i Directors de les facultats d'educació que participen en el CIE 2018"; finalment, en la tercera jornada reflexionarà en una ponència sobre la importància de les humanitats en el currículum.

El Congrés Internacional d'Educadors és un dels fòrums de debat sobre temes educatius més consolidats de l'àmbit hispanoamericà. Se celebra des de fa 18 anys amb el propòsit de sotmetre a reflexió les últimes tendències en Ciències de l'Educació. Durant aquest temps, el Congrés s'ha consolidat com un agent fonamental per a l'enfortiment del sector educatiu en el Perú.

Congrés Internacional d'Educadors