馃帗 A l'epicentre del debat educatiu

Durant els dies 13, 14 i 15 d'aquest mes, la ciutat peruana de Lima acull el Congr茅s Internacional d'Educadors

Fecha: dimarts, 13 de febrer de 2018 a las 14:15h

A l'epicentre del debat educatiu

Durant els dies 13, 14 i 15 d'aquest mes, la ciutat peruana de Lima acull el Congr茅s Internacional d'Educadors. En aquest f貌rum educatiu, impulsat per la Universitat Peruana de Ci猫ncies Aplicades, es reuneixen professionals de l'educaci贸 de pa茂sos com Finl脿ndia, Alemanya, Xile, Brasil, Espanya o el mateix Per煤.

Entre el panell d'especialistes que es reuneix en aquesta trobada de refer猫ncia mundial, s'hi troba el director dels graus d'Educaci贸 Infantil i Educaci贸 Prim脿ria de la nostra universitat, Mariano B谩rtoli. El professor B谩rtoli intervindr脿 en els tres dies que dura el Congr茅s. En la primera sessi贸 impartir脿 la confer猫ncia titulada "Les compet猫ncies docents per a la innovaci贸 educativa"; durant el segon dia participar脿 en el panell "Di脿leg sobre innovaci贸 educativa amb els Degans i Directors de les facultats d'educaci贸 que participen en el CIE 2018"; finalment, en la tercera jornada reflexionar脿 en una pon猫ncia sobre la import脿ncia de les humanitats en el curr铆culum.

El Congr茅s Internacional d'Educadors 茅s un dels f貌rums de debat sobre temes educatius m茅s consolidats de l'脿mbit hispanoameric脿. Se celebra des de fa 18 anys amb el prop貌sit de sotmetre a reflexi贸 les 煤ltimes tend猫ncies en Ci猫ncies de l'Educaci贸. Durant aquest temps, el Congr茅s s'ha consolidat com un agent fonamental per a l'enfortiment del sector educatiu en el Per煤.

Congr茅s Internacional d'Educadors