馃帗 Especialitzaci贸 en Dret Concursal

Aix貌 茅s el que ofereix el nou Seminari de Dret Concursal: Q眉estions Actuals i Proposades CGPJ.

Fecha: dimarts, 15 de setembre de 2020 a las 14:15h

Especialitzaci贸 en Dret Concursal

El concurs 茅s una fase clau en la vida de les persones jur铆diques 鈥搕amb茅 de les f铆siques鈥 al voltant de la qual es juguen molts interessos. La intervenci贸 del dret en processos concursals requereix un coneixement molt especialitzat de la diversitat de situacions a qu猫 dona lloc i de la interpretaci贸 que la doctrina i la jurisprud猫ncia han donat als preceptes de la llei.

Aix貌 茅s el que ofereix el nou Seminari de Dret Concursal: Q眉estions Actuals i Propostes CGPJ, que proporciona la formaci贸 especialitzada necess脿ria per exercir com a administrador concursal o assessorar particulars i empreses implicats en un concurs, sigui des de la perspectiva jur铆dica o des de l'econ貌mica.

脡s un programa que apunta al centre d'una q眉esti贸 clau en l'activitat de bufets d'advocats i empreses: la praxi dels processos concursals. Per aix貌, el Seminari est脿 pensat especialment per a advocats, economistes i auditors, aix铆 com per a titulats mercantils amb experi猫ncia en processos i administracions concursals. Aix铆 mateix, est脿 pensat per a alumnes de l'Escola de Pr脿ctica Jur铆dica, graduats i llicenciats en Dret i Empresa, jutges, magistrats i secretaris judicials.

El claustre est脿 compost per magistrats i advocats de contrastada traject貌ria en l'脿mbit mercantil. 脡s a dir, professionals que aporten coneixement de la praxi i solv猫ncia docent.

El Seminari est脿 dirigit pel soci-director del Departament Mercantil a F貌rum Legal Advocats, Juan Antonio Roger, i l'exmagistrat del Tribunal Suprem i associat a Lexaudit & Concursal SLP, Rafael Gimeno-Bay贸n Cobos.
 

Especialitzaci贸 en Dret Concursal