Fecha:


  • Comienza: dilluns, 15 de gener de 2018 a las 13:00h
  • Finaliza: dilluns, 15 de gener de 2018 a las 14:00h
Lugar:


  • Aula 1.10
Contacto

Preparar l’aterratge als Estats Units

Quan s'acosta el moment de començar els mesos d'estada en una universitat internacional convé preparar-se per tenir solucionats certs tràmits i conèixer aspectes bàsics sobre la vida en una nova universitat i una ciutat diferent. Es tracta de temes burocràtics, culturals o logístics. Si es tenen previstes aquestes qüestions, es podrà gaudir plenament de l'experiència des del primer dia.

Per aquesta raó, la International Office organitza la sessió 'Get Ready to Start', destinada als estudiants que cursaran estudis en una universitat dels Estats Units durant el segon semestre. S'hi donarà informació útil sobre inscripció a la universitat de destinació, pla d'estudis, reconeixement de crèdits, beques, visat, allotjament o viatge.

Durant aquest curs, dinou alumnes realitzaran estades en una universitat nord-americana. Aquest any, els intercanvis es fan o es faran en la Catholic University of America, Texas A&M, Florida Internacional University, Manhattan College, University of Missouri Saint Louis i University of Saint Thomas.