🎓 Cloenda del màster d’Advocacia amb Esther Capella

La consellera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Esther Capella, ha estat la convidada d’excepció de la sessió de cloenda del màster universitari en Advocacia de la Universitat.

Fecha: divendres, 22 de maig de 2020 a las 10:45h

Cloenda del màster en Advocacia amb Esther Capella

La consellera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Esther Capella, ha estat la convidada d’excepció de la sessió de cloenda del màster universitari en Advocacia de la Universitat. Com la resta d’activitats del màster durant les darreres setmanes, aquest acte s’ha celebrat en línia. 

Capella ha enviat un missatge encoratjador a aquests futurs advocats. A parer seu, l’advocacia és un ofici “excepcional”. Des de la seva experiència en l’exercici d’aquesta professió, la consellera ha assegurat que el fet de ser advocada suposa un “aprenentatge que et permet millorar diàriament com a persona i com a professional”. “És una feina molt sacrificada, però et prepara per a tot”, ha afegit. 

La consellera també ha tingut temps per referir-se a les circumstàncies extraordinàries que vivim actualment i que també incideixen en l’esfera de l’administració de justícia. En aquest sentit, ha al·ludit no només als reptes que vindran, sinó a la magnitud i complexitat de mesures que s’han hagut de prendre. “S’han pres decisions molt transcendents i difícils”. Un exemple ha estat la instal·lació d’unitats sanitàries en centres penitenciaris, tal com es va fer. 

A més dels estudiants del màster, hi eren presents la degana de la Facultat de Dret i Empresa i directora del màster universitari en Advocacia, María Jesús Pesqueira, i els professors de l’àrea de jurisdicció social del màster, Enrique García Echegoyen i Eduardo Armas

Cloenda del màster en Advocacia amb Esther Capella