Fecha:


  • Comienza: dilluns, 25 de juny de 2018 a las 08:00h
  • Finaliza: dijous, 28 de juny de 2018 a las 19:00h
Lugar:


  • Ginebra (Suïssa)
Contacto

Estiu per reflexionar sobre els Drets Humans

En el context de la universitat d’estiu, la Universitat organitza la tercera edició del Curs sobre els Drets Humans i la Pau en el marc de les Nacions Unides. El curs es realitza a Ginebra (Suïssa) així, els assistents podran tenir l’oportunitat de viure aquesta experiència internacional en els diferents organismes que formen les Nacions Unides. Un altre dels objectius del curs és aprofundir en l’abast dels Drets Humans des d’una visió multidisciplinària.

El delegat de la Universitat per la Pau de Nacions Unides, David Fernández-Puyana, dirigirà el curs i acompanyarà als assistents a les diferents conferències i activitats que es portaran a terme.

L’Oficina de la Missió Permanent d’Espanya davant les Nacions Unides, el Comitè Internacional de la Creu Roja, el Museu de la Creu Roja Internacional i la Mitja Lluna Roja o l’Associació de Funcionaris Internacionals Espanyols (AFIE) són alguns dels espais que acolliran les conferències que s’impartiran durant aquests quatre dies. Els alumnes d’aquest curs podran intercanviar experiències amb els funcionaris de Nacions Unides i aprofundir sobre els Drets Humans i els reptes que se li plantegen per al segle XXI, el paper dels funcionaris internacionals i les organitzacions no governamentals i el rol de les agències humanitàries en la protecció de la població civil. A més a més, rebran les claus per introduir-se al dret internacional humanitari.

Per fer la inscripció a aquest curs, que estarà dividit en quatre sessions,  s’ha d’enviar un correu a aquesta direcció:  unidestiu@uao.es.