Fecha:


  • Comienza: dilluns, 09 de juliol de 2018 a las 08:00h
  • Finaliza: divendres, 13 de juliol de 2018 a las 12:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Immersió estiuenca en els secrets de la borsa

Dins dels cursos d’estiu que organitza aquest any la universitat, s’impartirà el ‘Curs de Borsa: Aprenent dels millors’. El soci director de GAR Investment Advisors i professor de finances en vàries escoles de negoci i a la nostra universitat, Ramón Alfonso, serà l’encarregat d’impartir aquest curs que té com a objectiu conèixer els principis usats per inversors d’èxit com Warren Buffet o Peter Lynch, per a identificar, seleccionar i valorar empreses d’èxit.

Es tracta d’un curs molt pràctic en el qual els assistents desenvoluparan les eines per a la correcta identificació d’empreses cotitzades que responguin a ràtios financers de qualitat, factors intangibles clau i valor intrínsec atractiu. Aquestes eines permeten una selecció de valors adequada a cada moment del cicle econòmic.

Dins del programa, els assistents adquiriran coneixement en base a quatre paràmetres: criteris de selecció (posicionament, marques, tecnologia, capex, opex, management,...), anàlisi d’estat financers, anàlisi de múltiples (PER, PVC, EV/EBITDA, ROE, ROCE,...) i models de valoració (patrimonials-balanç, múltiples, descomptes fluixos,...).

Per a fer la inscripció a aquest curs s’ha d’enviar un correu a aquesta direcció:  unidestiu@uao.es.