馃帗 Nova estructura de la Universitat: tres facultats

Des del dia d'avui, la nostra universitat t茅 una nova estructura. A partir d'ara, la Universitat constar脿 de tres facultats: Facultat de Dret i Empresa, Facultat de Psicologia i Facultat de Comunicaci贸, Educaci贸 i Humanitats.

Fecha: dilluns, 25 de novembre de 2019 a las 19:15h

Nova estructura de la Universitat: tres facultats

Des del dia d'avui, la nostra universitat t茅 una nova estructura. A partir d'ara, constar脿 de tres facultats: Facultat de Dret i Empresa, Facultat de Psicologia i Facultat de Comunicaci贸, Educaci贸 i Humanitats. La implantaci贸 d'aquest model tripartit comporta la segregaci贸 i supressi贸 de l'antiga Facultat de Ci猫ncies Socials, que fins avui havia funcionat com a facultat 煤nica.

La creaci贸 d'aquestes tres facultats porta aparellada la constituci贸 dels respectius deganats, al capdavant dels quals se situaran Mar铆a Jes煤s Pesqueira (degana de la Facultat de Dret i Empresa); Mart铆n Echavarr铆a (deg脿 de la Facultat de Psicologia); i Enrique Mart铆nez (Facultat de Comunicaci贸, Educaci贸 i Humanitats).

La reestructuraci贸, que havia estat aprovada pel Patronat de la Fundaci贸 Universit脿ria Abat Oliba CEU, ha rebut el preceptiu reconeixement del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. La resoluci贸 (MC/3060/2019, de 6 de novembre) ha estat publicada avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Nova estructura de la Universitat: tres facultats