Fecha: dijous, 10 de gener de 2019 a las 17:00h

Membres de l'European University Association

A la fi de l'any 2018, la nostra universitat va ser reconeguda com a full individual member de l'European University Association. La pertinença a aquesta xarxa suposa estar dins d'una de les organitzacions més influents en el disseny de les polítiques d'educació superior en l'entorn europeu.

La Universitat se situa en un punt neuràlgic de generació d'idees i projectes en el món de la formació universitària. Això li permetrà tenir coneixement i participació en el desenvolupament dels debats que condicionaran el futur de l'educació superior i bastir llaços de cooperació amb altres universitats europees. No en va, a l'EUA estan representades més de vuit-centes universitats i conferències nacionals de rectors de més de quaranta països.

A més de guanyar presència i visibilitat, l'estatut de full individual member permetrà a la Universitat participar en els congressos que se celebren sota l'impuls de l'EUA i utilitzar els serveis que proporciona l'associació. Així mateix, aquesta condició té lligat el dret al vot en la presa de decisions de l'Assemblea.

 

EUA