馃帗 Membres de l'European University Association

A la fi de l'any 2018, la nostra universitat va ser reconeguda com a full individual member de l'European University Association.

Fecha: dijous, 10 de gener de 2019 a las 18:00h

Membres de l'European University Association

A la fi de l'any 2018, la nostra universitat va ser reconeguda com a full individual member de l'European University Association. La pertinen莽a a aquesta xarxa suposa estar dins d'una de les organitzacions m茅s influents en el disseny de les pol铆tiques d'educaci贸 superior en l'entorn europeu.

La Universitat se situa en un punt neur脿lgic de generaci贸 d'idees i projectes en el m贸n de la formaci贸 universit脿ria. Aix貌 li permetr脿 tenir coneixement i participaci贸 en el desenvolupament dels debats que condicionaran el futur de l'educaci贸 superior i bastir lla莽os de cooperaci贸 amb altres universitats europees. No en va, a l'EUA estan representades m茅s de vuit-centes universitats i confer猫ncies nacionals de rectors de m茅s de quaranta pa茂sos.

A m茅s de guanyar pres猫ncia i visibilitat, l'estatut de full individual member permetr脿 a la Universitat participar en els congressos que se celebren sota l'impuls de l'EUA i utilitzar els serveis que proporciona l'associaci贸. Aix铆 mateix, aquesta condici贸 t茅 lligat el dret al vot en la presa de decisions de l'Assemblea.

 

EUA